...
Zbanowany
No co cwaniaczku? Nie odpiszesz? Oni już wiedzą że to ty :>
Zbanowany
byłeś bo mnei zbanowałeś . a i sie nie chwl że znasz proxy bo też znam : >
Taki cwany że innych w to mieszA? jesteś kutasek a nie chłop jak sam tego potrafić nie rozwiązać i do winy się przyznać
Nie będę z tobą rozmawiał, bo nigdy mi nie dorównasz. Jesteś zwykłym śmieciem,jakich wiele na ulicach. Zwykły, szary, popierdolony śmieć. Takich jak ty powinno się gazować, naprawdę. Wypierdalaj stąd w podskokach.
P.S. Wiesz co, żeby się wypowiadać trzeba mieć wiedzę. Kilka miesięcy temu (prawie rok) założyłem serwer Górnciza Dolina RP, potem go zamknąłem. W takim razie to wy jesteście plagiatorami.
Użytkownik
heh śmieć....ciekawie mnie porównałeś...uważaj bo póki co większość ma Ciebie za śmiecia.
I tylko wyzywać potrafisz.
Wiedza? Oh każdy ją może mieć. Było 15 serwerów takich, ale liczy się ostatni czas zresztą wtedy jeszcze nie było pełne GMP
A czy ja mówie że jesteś zły? Ale po co to robisz? I tak usuniemy twoj spam, zbanujemy, wyczyścimy, tylko się męczysz. Nie umiesz się przyznać do porażki Tytus
To nie o to chodzi. Widzisz, nie było by tego wszystkiego gdyby nie wy. Wystarczyłoby, że ktoś napisał by mi na PW czy gdzie, że niedpodoba mu sie nazywa serwera, niby plagiat itd. OK, zmieniłbym. Ale co wy robicie? Spamujecie mi forum i mnie obrażacie. Nie będę tego pobłażał. Wiem, że to nie jest skuteczne ale nadal będę wam spamował, robił masskile na serwerze itd bo z natury jestem mściwy, a ta akcja mnie najbardziej wkurwiła w całej historii GMP
Użytkownik
Hmm ale z tego co mi wiadomo...już dawno ci o tym mówili bo slyszałem że miałeś też jakąs MyrtaneRP...
Użytkownik
myślałem że ci powiedziano..bo byli u Ciebie podobno
Użytkownik
że byyli cie w sposób gothicowy informować że splagiatowałeś serwa. ale to itak nie ważne. spamiy sobie więc cóż się już tegho nei odwróci
pexior-jaki spam hack, wszystko ręcznie ; d